Winkel locatie

Winkel locatiemerhaletex.com is de online specialist van print/drukwerk producten. Wij hebben onze bedrijfsvoering dusdanig ingericht, dat wij als snelste en als goedkoopste print- en drukwerk produceren zonder dat het ten koste gaat van kwaliteit.Wij onderscheiden ons door het hebben van onze eigen machines en vakkundig personeel. Door onze unieke bedrijfsvoering durven wij te zeggen, dat wij de meest ideale leverancier zijn voor allerlei soorten en vormen van print/drukwerk.

TerugbelverzoekWij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Offerte aanvragen?
Laagste prijsgarantie! Binnen 1 uur reactie!

      
Merhaletex.com
Alles wat u wilt weten!
Adresgegevens Bereikbaar via
Merhaletex Amsterdam:           
Nieuw Zeelandweg 15N
1045 AL Amsterdam
Email info@merhaletex.com
info@jacksewingmachine.eu
http://www.jacksewingmachine.eu

Tel. +31 20 615 30 03
(ma/ t/m vr. van 10:00 tot 16:00 uur)
Bankgegevens  
Bank Abn Amro
IBAN nr. NL76ABNA0477450652
BIC/SWIFT ABNANL2A
KVK nummer 34126788
BTW nummer NL811503380B01

Voor wie?

merhaletex.com is het adres voor iedereen die print/drukwerk nodig heeft. Van particulier tot bedrijven die grote print- en drukwerk en/of in grote hoeveelheden nodig hebben.

Geen klus is ons te groot of te klein. Hoogwaardig print/drukwerk en de mogelijkheid om binnen 4 uur het product in handen te hebben is uiteraard vrij uniek.

Mocht u nog geen klant zijn van ons, dan nodig wij u uit om onze producten uit te proberen.

Productie

Het materiaal die via de site wordt aangeboden is standaard kwaliteit, mocht er een specifiek materiaal wenselijk zijn, dan kan het via offerte aanvraag aangevraagd worden.

Klantenservice

Wij streven ernaar om met onze innovatieve webshop, kwalitatieve producten, goede service en snelle leveringen een uitstekende online winkelervaring te bieden. Qua levertijd overtreffen wij andere aanbieders door de mogelijkheid te bieden om binnen 4 uur te kunnen leveren.

Tevens kunnen wij de laagste prijs garantie bieden.Wij zijn telefonisch en via onze chat bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden om, zijn wij bereikbaar via ons ticket systeem.

Doorgaans worden deze binnen 24 uur, doch zo snel mogelijk beantwoord.
Loading...